Sweet Chili Entertainment

Fergie Gi'r Den Gas

FERGIE GIR' DEN GAS - se den kun søndag 23. april 2017 i biografer landet over.

Den lille grå traktor og drengen Gustav vender tilbage efter deres forrige eventyr i "Den Lille Grå Traktor Fergie". I "Fergie gir' den gas" er Fergie en dag ude i skoven for at hjælpe med at fælde træer, da et stort træ falder ned over ham! Han bliver næsten totalskadet, og og hans ”hjerte” – det magiske tændrør lyser svarere og svagere.

For at redde sin bedste ven til skynder Gustav sig at flytte tændrøret ind i en anden motor. Fergie vågner og opdager til sin rædsel, at han er en skinnende rød sportsvogn!

Men chokket aftager hurtigt, når han indser, hvor meget positiv opmærksomhed han får. Der kommer fart på, da den endnu mere populære Fergie stiller op i rally.

DE DANSKE BØRN KENDER ALLEREDE FERGIE!

Et af de største Youtube-fænomener til de mindste med mere end 140 millioner visninger på halvandet år, og i Danmark alene er filmene om den grå traktor blevet set mere end 2 millioner gange.

De danske stemmer er lagt i hænderne på: Morten Grunwald, Lasse Rimmer, Anne Marie Helger, Birthe Neumann, Anette Støvelbæk og Pelle Falk Krusbæk m.fl. Længde 78 min.


Norsk trailer


MIN FØRSTE BIOGRAFFILM

Fergie gir' den gas" er nummer to film i biografinitiativet "Min første biograffilm"

De fleste af os husker vores første filmoplevelse i biografen – en ny og spændende verden, der åbnede sig, og vi oplevede for første gang filmen i sit ultimative præsentationsrum; det store format og fællesskabet, som gjorde denne dag til noget helt specielt.

Som en hyldest til lige præcis DEN oplevelse præsenterer vi initiativet MIN FØRSTE BIOGRAFFILM - en kærlighedserklæring til både biografkulturen og til det publikum, der skal sætte sig i de polstrede sæder i fremtiden - børnene.

For de fleste er mødet med biografens helt særlige magi noget, der indtræffer i førskolealderen; måske i en af de mange filmklubber, måske med en af de obligatoriske vinter-, efterårs- eller juleferiefilm, måske med en af Disneys instant-klassikere. Disse film er ofte skabt over en familiefilm-skabelon, der appellerer til det brede publikum - hele familien - så ingen kommer til at kede sig men også med den konsekvens, at heller ingen bliver ramt helt præcist på deres niveau.

Udbuddet af deciderede før-skole-film er til at overse i Danmark, og der er langt mellem de hjemligt producerede film til den netop den aldersgruppe. Det vil vi gerne forsøge at lave om på.

Distributionsselskabet Sweet Chili Entertainments vision med MIN FØRSTE BIOGRAFFILM er at så det frø, der skal blive til kommende generationers glæde og interesse for det helt unikke ved filmoplevelser i biografen.

Di vil være med til at vise, at indhold ikke kun er noget der konsumeres på egen hånd, på en iPad i sofaens vante rammer, men også kan være en ud-af-huset oplevelse med familien – og også som en oplevelse i øjenhøjde. I børnehøjde.

Initiativet er foreløbig støttet af Nordisk Film og TV Fond og Biografklub Danmark Fonden.

For yderligere information kontakt venligst undertegnede.

Klik for at downloade

Pack - Youtube

Pack - Facebook

Pack - Instagram

Pack - Twitter


Ad 160x600

Ad 300x250

Ad 728x90

Ad 930x180


Poster HD

Poster Web Quality

1 Badge A4

12 Badge A4


Min Første Biograffilm

Sweet Chili Entertainment

Fergie Jumps! High Quality

Logo Fergie Gi'r den gas


All images © 2016-2017 Cinenord Kidstory & Sweet Chili Entertainment ApS. All rights reserved.