Sweet Chili Entertainment

Den Lille Grå Traktor Fergie

SOMMERENS LUNESTE BIOGRAFFILM FOR DE MINDSTE!

DEN LILLE GRÅ TRAKTOR FERGIE - biografpremiere over hele landet den 23. juni 2016

Gustav er på sommerferie med sin familie på landet. Her møder han de sjove landmænd på nabogården; Gokke, Grynet og Gammelfar. Men den allerbedste nabo er den lille grå traktor Fergie, som bliver hans nye bedste ven!

DE DANSKE BØRN KENDER ALLEREDE FERGIE!

Et af de største Youtube-fænomener til de mindste med mere end 140 millioner visninger på halvandet år, og i Danmark alene er filmene om den grå traktor blevet set mere end 2 millioner gange.


De danske stemmer er lagt i hænderne på: Morten Grunwald, Lasse Rimmer, Anne Marie Helger, Birthe Neumann, Anette Støvelbæk og Pelle Falk Krusbæk m.fl. Længde 78 min.


MIN FØRSTE BIOGRAFFILM

De fleste af os husker vores første filmoplevelse i biografen – en ny og spændende verden, der åbnede sig, og vi oplevede for første gang filmen i sit ultimative præsentationsrum; det store format og fællesskabet, som gjorde denne dag til noget helt specielt.

Som en hyldest til lige præcis DEN oplevelse præsenterer vi initiativet MIN FØRSTE BIOGRAFFILM - en kærlighedserklæring til både biografkulturen og til det publikum, der skal sætte sig i de polstrede sæder i fremtiden - børnene.

For de fleste er mødet med biografens helt særlige magi noget, der indtræffer i førskolealderen; måske i en af de mange filmklubber, måske med en af de obligatoriske vinter-, efterårs- eller juleferiefilm, måske med en af Disneys instant-klassikere. Disse film er ofte skabt over en familiefilm-skabelon, der appellerer til det brede publikum - hele familien - så ingen kommer til at kede sig men også med den konsekvens, at heller ingen bliver ramt helt præcist på deres niveau.

Udbuddet af deciderede før-skole-film er til at overse i Danmark, og der er langt mellem de hjemligt producerede film til den netop den aldersgruppe. Det vil vi gerne forsøge at lave om på.

Distributionsselskabet Sweet Chili Entertainments vision med MIN FØRSTE BIOGRAFFILM er at så det frø, der skal blive til kommende generationers glæde og interesse for det helt unikke ved filmoplevelser i biografen.

Di vil være med til at vise, at indhold ikke kun er noget der konsumeres på egen hånd, på en iPad i sofaens vante rammer, men også kan være en ud-af-huset oplevelse med familien – og også som en oplevelse i øjenhøjde. I børnehøjde.

Initiativet er foreløbig støttet af Nordisk Film og TV Fond og Biografklub Danmark Fonden.

For yderligere information kontakt venligst undertegnede.

Klik for at downloade

Pack - Youtube

Pack - Facebook

Pack - Instagram

Pack - Twitter


Press 2x50

Press 2x30

Press 1x50

Press 1x30


Press 1x15

Logo Fergie

Farvelægningsark - 01

Farvelægningsark - 02


Poster HD

Poster Web Quality

1 Badge A4

12 Badge A4


Min Første Biograffilm

Sweet Chili Entertainment

Fergie Jumps! High Quality

Quotes Press 1x15


Quotes Press 2x50

Quotes Press 2x30

Quotes Press 1x50

Quotes Press 1x30

Lav din egen Fergie bondegård - Farvelægningsark

Poster Quotes HD

Poster Quotes Web


Fergie Sangen: Mp3 File Download with Music Sheet
Stills by Pat Redmond, Cinenord Kidstory


Karakterer Billeder


Copyright: Pat Redmond, Cinenord Kidstory